Keikkatyötä vailla?

Onkohan Seure jo tuttu kaikille pääkaupunkiseutulaisille? Kyseessä on pääkaupunkiseudun kaupunkien yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Opiskeluaikoinani Seure oli todellinen pelastusrengas – en tiedä, miten olisin saanut ruokakaappiini täydennystä edes silloin tällöin ilman Seuren keikkoja. Opiskeluaikoina sain myös hyvää työkokemusta alaltani. Lisäksi oli mielenkiintoista päästä näkemään useita laitoksia ja toisistaan poikkeavia työtapoja. Opin mielestäni paljon! Sain keikan lähes jokaiselle toivomalleni päivälle eli työtä tuntui tosiaan riittävän. Tein keikkoja vapaapäivinäni ja myös sellaisina koulupäivinä, joilta katsoin voivani olla pois (meillä kun ei ollut läsnäolopakkoa juuri millään tunneilla).

Toisaalta keikkatyö voi olla myös raskasta alati vaihtuvine työtovereineen ja -tapoineen. Seuren kautta on tosin mahdollista saada pidempiaikaistakin keikkaa. Itse tein lastenhoitajan, lastentarhanopettajan ja asukaspuiston ohjaajan keikkoja, mutta muunkinlaista työtä on tarjolla. Tein muutaman keikan myös ollessani kotihoidontuella hoitamassa kahta vanhinta lastamme kotona. Mummi hoiti lapsiamme ollessani töissä. Palkka oli mukava lisä kotihoidontukeen! Nyt Seure näyttää itsekin mainostavan, että keikkaa voi tehdä esimerkiksi opintojen ohella, hoitovapaalla ja eläkkeellä. Mietin tässä juuri, pitäisikö taas aloittaa keikkaileminen…

Lisätietoja: https://seure.fi/Etusivu/ .

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s