Ansa-orava ja Ossi-jänis – aapisen supersankarit lasten toteuttamina

Ossi lentää

Ossi & auto

Ansa riippukeinussa lepäämässä

Ansan riippukeinu

Ossi

Ansa pesukoneesta pelastettuna

Ennen joululomaa tokaluokkalaisen tyttöni repusta löytyi koulussa ommeltu Ansa-orava sekä Ansalle kudottu riippukeinu. Nämä ovat luultavasti mieluisimmat koulussa tehdyt käsityöt! Jopa niin mieluisat, että kotona tyttö halusi ommella Ansalle Ossi-jäniksen kaveriksi. Löysin Ossista kuvan täältä blogista: http://kassajakuvis.blogspot.fi/2012/12/ansa-ja-ossi-pehmolelu.html ja piirsin kaavan vapaalla kädellä. Huopaa ja silmät löysimme Tiimarista. Yllätyksekseni myös poika halusi ommella Ossin. Onneksi keksin, että tarkkaan piirtämällä saankin tehtyä kahdesta pienestä huopapalasta, joista olin suunnitellut tekeväni vain yhden Ossin, kappaleet kahteen Ossiin.

Lapset innostuivat vielä askartelemaan Ansalle ja Ossille lentokoneen ja auton pienistä pahvilaatikoista ja jämäpahveista. Ossin auto on joko kuplavolkkari tai ferrari – lapset eivät osanneet päättää ja eihän niillä niin suurta eroa olekaan – vai mitä 🙂 ? Ansan silmät on jo kahteen kertaan vaihdettu, ensimmäisen kerran, koska toinen silmä hävisi eikä Tiimarista löytynyt täsmälleen samanlaista silmää tilalle ja toisen kerran koska Ansa joutui jo pesukoneeseen pöytäliinaan piiloutuneena ja molemmat silmät irtosivat tässä rytäkässä. Tästä myllytyksestä johtuen Ansa on jo hieman nyppyinen kuvassa. Iltaisin Ansa lepäilee riippukeinussaan, joka on ripustettu tytön omaan huoneeseen.

Mielestäni tosi kiva idea ommella huovasta aapisessa esiintyvät hahmot! Tätä ideaahan voisi soveltaa myös muiden lasten suosikkihahmojen kohdalla? Miltäs kuulostaisi vaikka huopainen Nalle Puh?

Mainokset

2 thoughts on “Ansa-orava ja Ossi-jänis – aapisen supersankarit lasten toteuttamina

  1. A lot of thanks for your entire hard work on this website. My mom enjoys working on investigations and it’s really obvious why. A number of us learn all about the compelling tactic you deliver functional techniques through this website and as well encourage contribution from some other people on that concept then our own girl has always been studying so much. Take advantage of the remaining portion of the year. You are always performing a glorious job.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s