Vaate- ja talosuunnittelua – Harumika & Top Modelit sulassa sovussa

Nyt piirtämään!040>035

034

8-vuotias tyttöni on jo vuoden ajan ollut kovin kiinnostunut erilaisista vaate- ja talosuunnittelu-kirjoista. Meiltä löytyykin kaikenlaisia Top Model-kansioita, joissa voi suunnitella vaatteita ja asusteita niin tytöille kuin koirillekin. Myös Barbielta löytyy oma suunnittelukirjansa, joka tosin meillä ei ole saavuttanut niin suurta suosiota kuin nuo Top Modelit.

Tyttö itse löysi internetistä myös nämä Top Modelin omat sivut, joille voi luoda omat tunnukset ja suunnitella mm. omaa vaatekaappia ja vaatteita:
http://fi.top-model.biz/index_fi.html .

Nyt tyttö on innostunut myös uudesta Harumika-vaatesuunnittelunukesta. Nukke on ikäänkuin torso, jonka päälle asetellaan vaatteita jotka kiristetään takaa erityisellä työvälineellä. Lisäksi on saatavilla tarroja ym. vaatteiden koristeluun. Saatavana on myös ihania juhla- ja häämekko-suunnittelupaketteja. Keksin, että vaatteita on helppo tehdä itsekin ja meillä pääsivät mm. varpaista puhkikuluneet potkarit vielä kierrätykseen muotinuken vaatekappaleeksi :).

003

036

037

038

Vaatteet odottamassa pussissa uusia leikkejä

Harumika-nukkeja löytyy mm. BR-leluista: http://www.br-lelut.fi/tuotemerkit/harumika.aspx .

Itse pidän melkein vieläkin enemmän Create your sweet home -talosuunnittelukirjoista, joissa tarrojen ja sabluunoiden avulla voi suunnitella upeita koteja. Oli hieman huvittavaa, kun tyttöni suunnitteli veljelleni ja hänen avovaimolleen kodin, johon tuli heitä varten kerrossänky :).
030

033

032

031

Barbie-suunnittelukirjoja ja muuta kivaa löytyy Lekmeristä täältä (mainoslinkki).

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s