Hymy, jonka annat, palaa aina luoksesi!

baby (kuva weheartit.com)

Tämä sanonta pitää yllättävän hyvin paikkansa! Usein känkkäränkänkin saa paljon helpommin rauhoittumaan kunhan pysyy itse rauhallisena ja ottaa pienen vaikka syliin tai tiukkaan halaukseen kuin jos yrittää rauhoittelua huutamalla tai kovin kielloin ja uhkauksin. Jos ruuhkabussissa jaksaa itse hymyillä kanssamatkustajille, vaikka on juuri kastunut ohiajavan auton räiskäytettyä kurat yltympäriinsä uudelle nahkatakille, saa todennäköisesti itsekin ystävällistä kohteilua ja niitä hymyjäkin, mutta jos itse kulkee naama mutrulla, saa luultavasti samanlaisia katseita takaisinkin päin. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan! Iloista päivän jatkoa!

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s