Lasten suusta

Mitä hassuja sammakoita lapsesi suusta on tullut? Meillä vanhin poikani totesi n.3-vuotiaana hieman huolissaan nähtyään siskonsa ilman vaippaa: ”onks toi rikki?”. Samainen lapsi kyseli minulta, kun odotin kolmatta lastamme, että onko vauvalla sama isä kuin meilläkin. Olimme siis mieheni kanssa ihan onnellisesti naimisissa, mutta tuttavapiirissämme taitaa olla enemmän eronneiden vanhempien uusperheitä kuin perinteisiä ydinperheitä, joten poika oli mennyt asioissa hieman sekaisin, kun muissakin perheissä oli kaksi isää tai kaksi äitiä ja useita isovanhempia. Onneksi ei sentään esittänyt kysymystä isälleen :)! Kolmas lapsemme pyysi vastikään karkkia isältään kaupassa, johon isä vastasi, ettei nyt osteta, koska karkit rikkovat hampaat. Tähän poikani totesi tosissaan ”Kokeillaan”. Pikkuveljeni kysyi pienenä nähtyään mainoksen Lotto-voitosta – jossa siis mainostettiin, että voiton saa puhtaana käteen – että pitääkö olla puhdas käsi, tai muuten ei saa rahaa. Lasten tapa ajatella on usein niin ihanan suora.

Muutoin lapsemme ovat keksineet kivoja omia ilmaisuja joillekin sanoille, mm.
mummola=kyläkoti
pikkuhousut=pikkuset
kauhukakara=kauhukakkara

Mites teillä muilla?

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s