Kuva
0

Rakettien räiskeessä

Maailmanloppu jäi jälleen tulematta ja uusi vuosi on taas pian täällä – itse asiassa osissa maailmaa vuosi on jo ehtinyt vaihtua ja täälläkin raketit paukkuvat jo sitä rataa, että välillä tuntuu, onko maailmanloppu sittenkin tulossa.

Tapasin tänään erään ulkomaalaisen tuttavani, joka päivitteli, kuinka Suomessa raketteja ammutaan ulkona – hänen maassaan ne ovat kiellettyjä tavalliselle kansalaiselle ja hän oli aiemmin ihastellut raketteja vain tv:n välityksellä. Olin aika yllättynyt! Joskus sitä huomaa, että vaikka kuinka kuvittelisi tietävänsä vieraista kulttuureista, on omat tiedot kuitenkin kuin pisara valtameressä.

Omat lapseni eivät onneksi hingu raketteja ampumaan – itseasiassa tyttö jopa hieman pelkää niitä – pienempänä vaati päästä kotiin kesken rakettien ampumisen ja oli koko yön aivan levoton pelästyttyään raketteja. Olen myös tavannut koiran, joka tarvitsi Diapam-lääkityksen rakettien takia. Täytyyhän se myöntää, että kauniitahan raketit ovat, mutta silti hieman pelottaa, paljonko lapsia ja nuoria on taas tänään paikattavana ensiavussa rakettien räjähdettyä hieman erilailla kuin oli ajateltu. Olenko liian masentava miettiessäni tällaisia näin uuden vuoden kynnyksellä?! Muistattehan ainakin ne suojalasit! Jookos!

Muutoin odotan ensi vuoden uusia haasteita jo innolla! Tämän vuoden otin vastaan pikkuinen vauvan alku mahassa ja nyt tämän tulevan vuoden suloinen käärö sylissä. Tämä vuosi meni ensin valtaisan pahoinvoinnin ja väsymyksen ja sittemmin uuden tulokkaan ihastelussa. Tänä vuonna tapahtui toisaalta niin vähän, mutta toisaalta valtavan paljon. Valokuva-albumistamme huomaa, että sattuneesta syystä tänä vuonna emme juurikaan matkustelleet ja muutkin riennot jäivät vähemmälle – toisaalta tällainen rauhoittumisen vuosi tuli tarpeeseen valtavien työkiireiden jälkeen!

Mitään varsinaisia uuden vuoden lupauksia en ole tehnyt – oletteko te?

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s