Tervetuloa uuteen blogiini pohdiskelemaan äitiyteen ja lapsuuteen liittyviä asioita

Olen aina pitänyt paljon lapsista ja viihdyn juuri lasten parissa paljon paremmin kuin useimpien aikuisten. Ehkäpä jonkinlainen lapsenmieli ei ole kokonaan kadonnut minusta, vaikka olenkin jo reilu kolmikymppinen. Tämä lasten parissa viihtyminen sai minut aikoinaan opiskelemaan lastentarhanopettajaksi ja myös toivomaan itselleni suurta perhettä. Tällä hetkellä olen kahden nuorimmaisen lapseni kanssa äitiyslomalla – kaikenkaikkiaan perheeseeni kuuluu 4-kuukauden ikäinen vauva, 3-vuotias uhmis sekä 8- ja 11-vuotiaat koululaiset. Olenkin mielestäni onnekas, kun saan seurata läheltä näin eri-ikäisten lasten kasvua ja kehitystä – vauhtia ei arjestamme puutu! Lasten silmin näkee maailman kauneuden usein pienissäkin asioissa!

Olen nyt äitiyslomalla lukenut paljon erilaisia blogeja, mistä sain idean oman blogin aloittamiseen – olenhan aina pitänyt myös lukemisesta ja kirjoittamisesta. Blogin punaiseksi langaksi suunnittelin äitiyteen ja lapsuuteen liittyviä asioita. Ajattelin mm. kertoa arki-iltojemme askarteluista ja ideoista, mitä lapsiperheet voivat tehdä ja harrastaa pienelläkin rahalla. Luultavasti tulen myös kertomaan vanhimman lapseni kilpaurheilusta ja siitä, mitä tällainen harrastus vaatii koko perheeltä. Olemme myös intohimoisia maailman matkaajia ja yhtenä blogini teemana saattaa olla myös matkavinkit suurperheille. No, katsotaan, mihin suuntaan blogini kehittyy :).

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s